BA trying to resend Report

This forum is no longer monitored by the BackupAssist support team, but is available to the public to use for assistance with technical issues relating to BackupAssist v8.x.x.

BA trying to resend Report

by trgrassijr » Tue Feb 10, 2015 12:38 pm

Windows 2008 R2
BackupAssist 8.3.0 eval

I setup 3 jobs 1. Weekly B/U 2. Daily Exchange B/U 3. Daily B/U

Job 2 runs at 7:00 PM and delevers the report to my email address no problem
When Job 3 run at 8:00 PM it does not send the report. It creates the report and I can view it on the console. I want to review it on the road in my email

I try to select resend but no email

On Sunday Job 1 failed sent the email then i fixed the problem and the job was successfull but no email

Looks like I only get one email per day?

When I check settings I test the email settings and it works

Thoughts?
trgrassijr
User
 
Posts: 2
Joined: Tue Feb 10, 2015 12:30 pm

Re: BA trying to resend Report

by gsohal » Tue Feb 10, 2015 3:56 pm

Hi There

It's Gagan from the BackupAssist team. Thank you for posting on our forum.

Sorry to hear that you've issues with the backup software.

To understand the cause I would recommend submitting the diagnostic report for analysis.
To submit the diagnostic report you will need to log in BackupAssist console > Help > Feedback and Support > Contact Support.

We will review the diagnostic report and revert.

Regards
Gagan
gsohal
User
 
Posts: 97
Joined: Tue Nov 12, 2013 1:53 pm


Return to Technical Support v8



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron