Missing Reports

This forum is no longer monitored by the BackupAssist support team, but is available to the public to use for assistance with technical issues relating to BackupAssist v8.x.x.

Missing Reports

by cmmetcalf » Thu Dec 18, 2014 7:36 am

I just converted a server to Version 8.2.0 and no reports are showing when I click on Reports from the DAshboard.
Any thoughts?
Merry Christmas and Happy New Year! :?
C. M."Mickey" Metcalf
President
The Momentum Group
High Point, NC 27262
cmmetcalf
User
 
Posts: 2
Joined: Fri Aug 03, 2012 11:27 pm

Re: Missing Reports

by michael.jones » Thu Dec 18, 2014 9:28 pm

Hello,

It's Michael Jones from support.

You can find older reports in the C:\Program Data\BackupAssist v8\reports folder.
Should you have additional questions, please don't hesitate to contact me - I'd be glad to assist you.

Thank You,
Michael R. Jones
BackupAssist Help Desk
US Support New Albany, IN
Support@backupassist.com
User avatar
michael.jones
Cortex I.T.
 
Posts: 673
Joined: Tue Mar 09, 2010 8:04 am

Re: Missing Reports

by cmmetcalf » Thu Dec 18, 2014 11:40 pm

Yep. Working now and thanks Michael... Don't know why they didn't show up after conversion and reboot but they are showing up now.
Merry Christmas!
Mickey :)
C. M."Mickey" Metcalf
President
The Momentum Group
High Point, NC 27262
cmmetcalf
User
 
Posts: 2
Joined: Fri Aug 03, 2012 11:27 pm


Return to Technical Support v8



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron