Exchange Granular Restore.

This forum is no longer monitored by the BackupAssist support team, but is available to the public to use for assistance with technical issues relating to BackupAssist v8.x.x.

Exchange Granular Restore.

by marcop.eos » Fri Dec 05, 2014 1:14 am

Hi,
when I try to restore a folder within a mailbox I get this errore message:

Error message: The remote server returned an error: (400) Bad Request.

backupasssist can not connect to port 443 of the server Exchange but the exchage web access work fine.

I tried a iisreset but the problem persists.

How can I fix the problem?
Thanks

Marco
marcop.eos
User
 
Posts: 23
Joined: Wed Dec 30, 2009 2:39 am

Re: Exchange Granular Restore.

by TimN » Fri Dec 05, 2014 3:35 pm

Hi Marco,

It's Tim from BackupAssist.

Are you restoring into the original mailbox on the Exchange server?

Look for logs in the event viewer on the server that could point to what is happening when you run the EGR restore.

Also confirm that port 443 is open.

Tim
TimN
 

Re: Exchange Granular Restore.

by marcop.eos » Sat Dec 06, 2014 1:03 am

Hi Tim,
Yes, I'm restoring the Exchange server.
In the event log I don't have any special events (no error or warning).
The TCP port 443 is open, the Outlook Web Access work fine.
No firewall means (the backupasssist is installed on the Exchange server).
I also enabled by powershell the Exchange impersonation of administrator, the user used by backupasssit.
I'm using version 8.20 with previous versions (always 8) I had already made other restore without problems.
Thanks.

Marco
marcop.eos
User
 
Posts: 23
Joined: Wed Dec 30, 2009 2:39 am

Re: Exchange Granular Restore.

by TimN » Thu Dec 11, 2014 9:30 am

Hi Marco,

Sorry to hear that the problem persists.

Are you using the FQDN or the IP address for the server name in EGR?

If possible, please send in a screen shot of the EGR screen to support@backupassist.com for the support team to review.

Regards,

Team.
TimN
 

Re: Exchange Granular Restore.

by marcop.eos » Thu Dec 11, 2014 5:54 pm

Hi Tim,
I tried both the ip address that with FQDN.
I will send the customer a screenshot as required.
Thanks.
marcop.eos
User
 
Posts: 23
Joined: Wed Dec 30, 2009 2:39 am


Return to Technical Support v8



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron